diahkusumoo

Jesus's follower
Student of Life
Javanese Princess
Daddy's Little Girl
Kids lover
Beauty inside and outside. tsaaahh
Your mother's favorite :p
Recent Tweets @diahkusumoo
Following

It’s been a long time I didn’t post something here, but taraaaaaaa im baaackkk !! hahaha

So, what I should tell you guys about ?

Hmm, ok I think I wanna talk about music. now I can’t go a day without music.

Every day, every time, when im working, walking, bathing, sleeping hahaha music is always on.

No no no, im lying, when im sleeping I just close my eyes.

Yes I wanna tell you guys that I really love EDM now since DWP 2013 in Jakarta. I love EDM so much because it can be my mood booster.

Tiesto album  “A Town Called Paradise” makes me falling in love. His tracks are amazing. I cant stop listening to that.

I also love :

Cash Cash, Clean Bandit, Zedd , David Guetta, Calvin Harris, Armin Van Buuren, Tiesto, Krewella,  Icona Pop, SiGMA, Capital Cities, Dash Berlin, Nicky Romero, Martin Garrix, and many more.

Pokoknya setelah DWP 2013 lalu, gue sama si Tika jadi makin merhatiin music-musik EDM deh, yang awalnya cuma suka aja jadi suka banget hahhaha terus selalu update dan kepoin lagu EDM yang asik, masukin playlist deh..

Bahkan gilanya lagi, masa gue jadi pengen banget belajar nge DJ deh. Kayaknya seru terus keren bingits hahhahaha geblek kan gue ?

Yakali, ga ngerti music tau-tau mau belajar nge DJ, padahal dulu pas sekolah, pelajaran seni music itu pelajaran yang paling malesin, apalagi sesi baca not balok. HIH. Benci gue hahhaaa

Nah, pengen cerita gitu aja sih, sekarang playlist gue isinya kebanyakan sih EDM, lagu menye-menye sih udah BHAAAAYYY MAXIMAAAL DAAAAHH hahahha

Nah gue pengen banget nonton nih kalo DWP 2014 ada, atau kalo Tiesto tour di Indonesia, mau banget nonton, pokoknya apapun yang namanya EDM show,gue mau banget nonton !! :P

gitter | Tumblr on We Heart It.

cute | via Tumblr on We Heart It.

Untitled | via Tumblr on We Heart It.

Hehehe :p | via Facebook on We Heart It.


HAHAHAHAHAHAHA please read this, dear boys! :))) somplak…

A part of my life on We Heart It.

You ❤ on We Heart It.

Happiness on We Heart It.

Aaa on We Heart It.

Adorable | via Tumblr on We Heart It.

₴jae ♛ | Weheartit on We Heart It.

i wanna have a baby, pleaaaseee. uwuwuwuw gemes…

Notebook of Love on We Heart It.


hahhahhahaa

Love you | via Facebook on We Heart It.

🙌👌 on We Heart It.